Tizenhat pontból álló programot hirdetett a DK

2013. december 01. 16:17

Tizenhat pontból álló programot hirdetett meg Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke vasárnap Budapesten.

2013. december 01. 16:17
A pártelnök tájékoztatása szerint a programot februárban véglegesítik, és további 70-80 ponttal kiegészítik.
 
Gyurcsány Ferenc a DK legfontosabb törekvései közé sorolta az euró 2020-as bevezetését, a vatikáni szerződés felmondását, egy szolidaritási bank megalapítását, a tb-járulékok sávossá tételét, a családi adókedvezmények családi pótlékká alakítását. A politikus szólt arról: csak azoknak lenne választójoguk, akiknek állandó magyarországi lakhelyük van.
 
A rendezvényen bemutatták a DK 18 budapesti egyéni jelöltjét is.

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ciseaux
2013. december 02. 00:07
Egyszer volt, hol nem volt, egy másik választás, meg egy másik, és csődbenemt az egész nagy vörös Igen-Igen! Velünk az Ország! Akkor egy Lampert nevű zsidó nő csak 12 pontban igérte meg a Nirvana-t... http://hu.indymedia.org/node/896 A DK, igazolva, hogy soha nem volt ilyen alacsony az infláció (Fidesz-KDNP), most rátesz meg + 4 pontot... Wow! Miért csak 16 pont? Lári-fári-Ferinek biztosan van még egy sor jó ötlete...
Akitlosz
2013. december 01. 23:54
2020-ban? Érdekes, ahogyan eltelik egy esztendő, úgy kerül 2 évvel távolabbra az euró bevezetése. A választási rendszert én inkább úgy alakítanám át, hogy a határon túli magyarok a saját képviselőiket küldhessék a budapesti nemzetgyűlésbe. Mert az egy dolog, hogy szavazhatnak, de a magyarországi pártok nem őket képviselik. Ha lenne felsőház, akkor nyilván ott lenne célszerűbb helyet adni a határon túli magyaroknak - egyúttal megoldva a magyarországi kisebbségek, valamint a munkaadók és a munkavállalók képviseletét is - de ha nincsen, akkor az egyetlen kamarába. Ez nagyban elősegítené az összmagyar kapcsolatok javulását, miközben lényeges hatással a magyarországi belpolitikai erőviszonyokra nem lenne. Amúgy Gyurcsány javaslata a hajléktalanokat és a külföldön dolgozó, a vegzálások elkerülése miatt a magyarországi állandó lakcímüket megszüntetőket is sújtaná. Nem is olyan egyszerű ám állandó magyarországi lakcímet szereznie olyan embernek, akinek nincsen pénze saját otthonra!
szalámis hegedű
2013. december 01. 21:42
Aki kifogást talál Gyurcsány programjában, az mazochista, vagy belegyógyult Orbán szarszagú seggébe. Egyébként a beszéd zseniális volt!
kamasuka
2013. december 01. 20:09
1. Orbán monnnnnyoooonnnn leeeeee! 2. Orbán monnnnnyoooonnnn leeeeee! 3. Orbán monnnnnyoooonnnn leeeeee! 4. Orbán monnnnnyoooonnnn leeeeee! 5. Orbán monnnnnyoooonnnn leeeeee! 6. Orbán monnnnnyoooonnnn leeeeee! 7. Orbán monnnnnyoooonnnn leeeeee! 8. Orbán monnnnnyoooonnnn leeeeee! 9. Orbán monnnnnyoooonnnn leeeeee! 10. Orbán monnnnnyoooonnnn leeeeee! 11. Orbán monnnnnyoooonnnn leeeeee! 12. Orbán monnnnnyoooonnnn leeeeee! 13. Orbán monnnnnyoooonnnn leeeeee! 14. Orbán monnnnnyoooonnnn leeeeee! 15. Orbán monnnnnyoooonnnn leeeeee! 16. Orbán monnnnnyoooonnnn leeeeee!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!