Elmarad a találkozó a Mol és a horvátok között

2013. október 24. 14:27

A találkozó azért marad el, mert míg a horvát kormány az INA irányításáról akar tárgyalni, addig a Mol a cég fejlesztési stratégiájáról. A horvátok arra számítanak, hogy a Mol kiszáll az INA-ból.

2013. október 24. 14:27

Mégsem lesz találkozó a Mol és a horvát kormány között, mert a szeptemberi, a tárgyalások témáiról és menetéről folyó eredeti megállapodással szemben a horvátok az INA irányításáról beszélnének inkább - írta meg az origo.hu a Jutranji list nevű horvát lap információi alapján. Az eredeti téma a cég fejlesztési stratégiájáról szólt volna.

A magyar küldöttség vezetője a későbbiekben nem Csányi Sándor, a Mol igazgatóságának alelnöke, akinek a távozását hivatalosan nem magyarázták meg. A küldöttség két új tagja Molnár József és Világi Oszkár.

A horvátok szerint, a Mol, a magyar kormány határozatának engedelmeskedve, kiszállna az INA-ból, de azt visszavásárolni a horvát kormánynak nincsen pénze, így, ha decemberig nincsen a plakettről megállapodás a magyar cég a piacon értékesítheti a részvényeket.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MacElek
2013. október 24. 21:01
"azt visszavásárolni a horvát kormánynak nincsen pénze" Hát akkor meg miről szeretnének beszélni?
Fahrenheit 451
2013. október 24. 15:01
Összeomlott az INA a tőzsdén - http://index.hu/gazdasag/2013/10/04/osszeomlott_az_ina_a_tozsden/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!