MSZP: A növekedéshez más kell

2012. december 23. 12:11

Burány Sándor szerint Matolcsy György gazdaságpolitikája alkalmatlan Magyarország növekedésének biztosítására - a belföldi kereslet, a beruházás, a munkavállalók és a befektetők elhagyják az országot, nő a munkanélküliség és az infláció, csökken a reálkereset.

2012. december 23. 12:11

Az MSZP szerint ahhoz, hogy Magyarországon jövőre növekedési fordulat jöjjön, a kormánynak más gazdaságpolitikát kellene folytatnia.

Burány Sándor MSZP-s országgyűlési képviselő, a gazdasági és informatikai bizottság tagja vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter előző napi, a Magyar Hírlapban megjelent interjújára reagálva úgy fogalmazott: a növekedési fordulatnak nincs motorja, ugyanis Magyarországon a belföldi kereslet, a beruházás, a munkavállalók és a befektetők elhagyják az országot, nő a munkanélküliség és az infláció, csökken a reálkereset.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!