Még mindig nem szereti a parlamentet Némethné

2012. március 19. 20:46

Azért simicskázik és nyergesezik az ellenzék, mert nincs mondanivalója - mondta az Indexnek Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter, aki kidobott időnek gondolja a parlamenti vitát, mert ott nem az érdemi kérdésekről és válaszokról van szó.

2012. március 19. 20:46

A parlament folyosóján sikerült elcsípnie az Indexnek Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési minisztert. Némethné a lapnak elmondta, még mindig szoknia kell a parlamenti vitákat, hiszen ő nem az a típus, aki kifejezetten élvezné a szereplést - sokkal inkább az íróasztal mögött van az ő helye. A hétfői parlamenti ülés miatt egy kínai tárgyalást kellett lemondania, amivel szívesebben foglalkozott volna - mondta az Indexnek.

„Ugyanaz megy, mint 1998 és 2002 között. Akkor is Simicskázott az ellenzék, ha nem volt mondanivalója, most ugyanezt teszik, csak most Nyergesről meg oligarchákról is beszélnek. Ha tényleg látnak nyakig belemerülni a korrupcióba, mint a szocikat, akkor szóljanak majd” - nyilatkozta a lapnak a miniszter, aki szerint az ellenzék által mostanában sokszor emlegetett és támadott Nyerges Zsolt öccse, Nyerges Attila sokat segít neki a szervezésben, és még az MFB-s időkben alakult ki vele jó munkakapcsolat.

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Secnir
2012. március 20. 11:46
"Ha tényleg látnak nyakig belemerülni a korrupcióba, mint a szocikat, akkor szóljanak majd” - nyilatkozta a lapnak a miniszter," akkor engedje meg, hogy elsőnek szóljak. Köszönöm.
predator
2012. március 20. 08:37
Az oligarchákról Ángyán József beszélt először,aki nem ellenzéki,mert konkrétan államtitkár volt, amikor megemlítette,hogy kurvára nem az történik a fidesz kormányzás alatt amit mondanak,hanem haveri "zöldbáróknak" meg agrármaffiának osztogatja a földeket a párt. Ez a nő ekkora barom,hogy tényleg nincs tisztában még azzal sem,hogy kik a kormány tagjai? Vagy csak bazári majmot játszik,mert megteheti,hisz közben még nyal egyet Viktornak is.Ami pedig jó ajánlólevél a kisebb parlamentbe való bejutáshoz. Persze ő nem szereti a parlamentet. Erre is van megoldás: el lehet takarodni a parlamentből. Sajnos én egy másik opciót látok valószínűnek,nem fog eltakarodni a parlamentből,hanem Kövér László parlamenti szuperkommandója majd kirakja a házból a renitens (vagyis a kormányt bíráló) képviselőket,meg jó nagy pénzbüntit is kioszt,nehogy itten oligarcházzanak,meg Simicskázzanak.
valattila1
2012. március 20. 07:07
Némethné életrajz: 1990-ben a Bank Leumi Le Israel budapesti leánybankjánál dolgozott először osztályvezetőként, majd főosztályvezető-helyettesként. http://english.leumi.co.il/
_atti
2012. március 20. 06:26
Ez vicc lenne, ha nem a mi bőrünket nyúznák vele. :(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!