Belgium
ÉLŐ
Szlovákia

Új év, új Mandiner

2011. december 28. 18:13

Sokkal több videóval jelentkezik megújult címlapunk, törzsolvasóinkra pedig szerkesztőként is számítunk.

2011. december 28. 18:13
mandiner .

A következő napokban sok minden megváltozik a Mandineren. Régóta érik már egy komolyabb átalakítás, most nekifutunk, aminek lehetnek kisebb zökkenői – ezekért előre is elnézést kérünk. Nemcsak az oldal kinézete változik, a szerkezete is. Más lesz a Mandiner címlapja, a legfeltűnőbb változást talán a sokkal több videó jelenti majd.

A Mandiner szerkesztési gyakorlata is változni fog, olvasóinkat igyekszünk mind jobban bevonni a szerkesztésbe is. Élesebb szemű olvasóink észrevehették már, hogy a vélemény doboz alatt megjelent egy kis véleményajánló fül, ahol további véleményeket ajánlhatnak szerkesztőink figyelmébe. Ezt a lehetőséget ki fogjuk terjeszteni hírekre, videókra és blogbejegyzésekre is, sőt a 2012 folyamán induló új tartalomszolgáltatásainkban akár szerkesztőként is számítunk majd törzsolvasóinkra.

 

Összesen 401 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Herr Hauptbahnhof
2011. december 30. 00:01
Látom, emelkedik a hangulat és színvonal.
Herr Hauptbahnhof
2011. december 29. 23:21
Kedves Szerkesztők! Az új sablon nem igazán támogatja az Androidos mobilom böngészőjét, míg a régi tökéletes volt. A linkek gyakran nem működnek, szét van esve a lap, kommentelni is nehezen lehet stb. Ha szükséges, küldök képernyőképeket és további részleteket. Üdv.: H.H.
2011. december 29. 22:52
Ennyi mocskot, ennyi zsidózást egyik blogon sem olvastam. Agyő mandiner szánalmas "törzsolvasóival" együtt
marko11
2011. december 29. 22:42
nagyon FEHÉR! :(((
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!