Karácsonyi tömegverekedés volt Versenden

2011. december 26. 13:56

Egy kocsmában rendezett bál vendégei verekedtek össze a Baranya megyei településen, és megkéselték egymást.

2011. december 26. 13:56

Többen súlyosan megsérültek egy hétfő hajnali tömegverekedésben a Baranya megyei Versenden. A sérülteket a pécsi és mohácsi kórházakba szállították.

A rendőrség eddig két embert fogott el, de várhatóan többek ellen indul még eljárás. Az eset körülményeinek vizsgálata és az intézkedések még tartanak, ennek során a rendőrök tíz olyan embert hallgatnak ki, akik érintettek a verekedésben. Az MTI más bűnügyi forrásból úgy értesült, hogy a verekedésben nyolcan sérültek meg, közülük négyen súlyosan.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hontalan
2011. december 28. 14:50
Szegény rettegő játékgépes elnyomottak a rasszista cigányok megtámadták őket. Sajnos csak bicskával "dolgoztak" a segélyért.
pascal
2011. december 28. 07:14
Amikor még független voltam én is jártam bálokra (nem így hívták őket, de ez most mellékes). Nekem is volt "kötelező" kelléktár amit magammal kellett vinnem: pénz, zsebkendő, óvszer stb. De kést valahogy sose jutott eszembe bepakolni a zsebembe.
Öreg
2011. december 27. 21:23
Nagyon nagy volt a család, ritkítani kellett. A híradások egy nagy családról és kilenc súlyos sérültről szóltak. Egyébként jótékonysági bál volt és /kanadai/ repülőjegyet lehetett nyerni.
Ken Adams
2011. december 27. 17:03
Kocsmaban balozni nagyon bolcs dolog.Plane Karacsonykor,hetekkel a bali szezon kezdete elott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!