Állateledelt esznek a somogyi nyugdíjasok

2011. december 02. 11:08

A Sonline riportja szerint kutyaeledelre fanyalodtak a kispénzű somogyi nyugdíjasok, akik így is örülnek, hogy kerül némi hús az asztalukra.

2011. december 02. 11:08

Egy Sonline-nak nyilatkozó nagyatádi ember azt látta, hogy egy nyugdíjas néni állateledelt vesz, amit saját bevallása szerint a maga élelmezésére használ fel, mivel elmondása szerint kevés a pénze, és nincs kihez segítségért fordulnia. A nagyatádi férfi szerint nem a néninek, hanem a politikusoknak kell szégyellniük magukat.

A szakértő szerint azonban a kutyaeledelekbe azok a vágóhídi melléktermékek kerülnek, amelyeket emberi fogyasztásra már nem lehet felhasználni.

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vero1_
2011. december 05. 14:56
nem csak a somogyiak. csak be kell menni forgalmasabb helyen egy kutyatáp boltba. farhát, a nyak a sláger.
Krupp Skya
2011. december 04. 13:43
Nálunk 395 Ft a KÖZÉRT-ben a 400 gr-os Macska konzerv ennyiért 1,5 kg *ESCÓ virslit lehet venni.
Roxan
2011. december 04. 13:26
Ez hülyeség. Farhát, marhamáj, nem szabványos csirkeszárny sokkal olcsóbb mint a kkonzerv és nem büdös. Nem láttam még nyugdíjast aki összetörte volna magát egy doboz Darlingért, de a farhát sokszor elfogy ha nem időben megyek vásárolni.Érdekes,hogy most kezdenek aggódni a nyugdíjasokért .A Böszme alatt teleették magukat bélszínnel csak a gáz miatt aggódtak mint Katus mamus.
narmer
2011. december 04. 10:39
Na végre, megtaláltam az inkriminált cikket.Szóval ilyet ember nem mond, hogy: Felépítettük ezt az országot,( nahát!!) és most itt tartunk, hogy kutyaeledelt eszünk, ha azt akarjuk, hogy hús kerüljön az asztalra.Szégyelljék magukat a poltikusok.Ez vagy az újságíró ragyogó elméjében született, vagy kitalálta.Más: amióta az eszemet tudom macskám van.Előző cicám marhahúson élt 23 évig. Most van egy másik és én hülye aszpikos Whiskasra szoktattam.Sokkal többe kerül, mint a marhahús összességében.Ráadásul elfelejettem, hogy a kutya vagy macskaeledel, ha húsos, nem combokat és szárnyakat jelent hanem aszpikos vagy mártásos mischungot, ami félig folyós félig szilárd és borsónyi húsmasszákkal tűzdelt.Ha ezt ember húsnak nevezi, akkor én juhászkutya vagyok.És mint mondtam penetráns szaguk van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!