Vágó István saját vetélkedővel tér vissza

2011. november 23. 13:13

Az RTL Klubon újra lesz Legyen ön is milliomos!, Vágó István viszont nemet mondott a csatornának és inkább saját játékötletét valósítja meg a Story4-en. A játék címe „Átvágó” lesz.

2011. november 23. 13:13

Nem Vágó István vezeti az újrainduló Legyen ön is milliomos!-t. A kvízmester a Sanoma Mediával köt szerződést és saját játékkoncepcióját valósítja meg a Story4 televízión. A műsornak internetes és mobil alkalmazása is készülőben van.

Az új koncepció olyan egyedi lehetőség és kihívás, amelyet nem utasíthatott vissza – mondta el Vágó a Hír24-nek. A játék címe „Átvágó” lesz. Borsány-Gyenes András, a Sanoma Digital Media vezérigazgató-helyettese a portálnak elmondta: a STORY4-en futó Szerencsekerék sikerén felbuzdulva vágnak bele Vágó projektjébe: „Vágó István vitathatatlanul a legnagyobb alakja ennek a műfajnak, ezért megtisztelő számunkra, hogy a STORY4-gyel állapodott meg” – jelentette ki Borsány-Gyenes. A műsor előkészületei már zajlanak.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
narmer
2011. november 24. 21:51
Ez a Story az idióták elfekvője.
Nick:Hornby
2011. november 24. 18:22
A Mazsihisz kártérítésért, Vágó műsoridőért, mit akartok még?
lantose70
2011. november 24. 18:12
Miért nem lehet már ezt a ripacsot fellógatni egy lámpavasra? Eleget szakitott az RTL-nél élhatne nyugodtan de szerepelni akar mindig és lehetőleg a Gyurcsány mellett!Akasszuk már fel!
buckafej
2011. november 24. 11:22
Lehetne "Lemetélő" is. Itt max. a Story 4 lesz átvágva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!