Négy évet kapott Jackson egykori orvosa

2011. november 30. 11:42

Gondatlanságból elkövetett emberölés miatt négy év börtönbüntetésre ítélték Michael Jackson egykori orvosát.

2011. november 30. 11:42

Conrad Murray, Michael Jackson egykori orvosa a leghosszabb kiszabható börtönbüntetést, négy évet kapott a Los Angeles–i bíróságon. Az ítélet kihirdetésekor a bíró azt mondta, hogy Conrad Murray a per során felhozott bizonyítékok ellenére „folyamatosan hazudott” – számolt be az Origo a BBC hírei alapján.

Murray bűnösségét gondatlanságból elkövetett emberölésben az esküdtszék három héttel ezelőtt mondta ki. Michael Jackson családja az ítélethirdetés előtt a megfelelő ítélet meghozatalára kérte a bíróságot, az ügyészség pedig egyértelműen a legsúlyosabb kiszabható büntetést kívánta.

A vád szerint Conrad Murray orvosi felügyelete alatt a popsztár akkora mennyiségű műtéti altatót kapott, amely véget vetett életének.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!