Kukorékolva fog futni az Andrássy úton Schmuck

2011. szeptember 06. 10:39

A volt politikusnak 3 hónap alatt 60-at kellett volna leadnia tekintélyes 174 kilójából, ám ez nem sikerült. A barátaival kötött fogadás értelmében ezért két héten belül kukorékolva kell végigfutnia az Andrássy úton.

2011. szeptember 06. 10:39

Mérleggel várták barátai Schmuck Andort 40. szülinapi buliján pénteken a Népligetben, az eseményen ott volt Fásy Ádám és Schobert Norbi is. A volt politikus éppen három hónapja ígérte meg, hogy mostanra megszabadul 60 kilótól. Schmuck egész nyáron fogyózott, de nem sikerült neki a 60 kilós cél: összesen 52,2 kilót sikerült leadnia. A fogadás értelmében ezért két héten belül kukorékolva kell végigfutnia az Andrássy úton.

Ha Schmuck nyert volna, sok millió forinttal és műszaki cikkekkel lettek volna gazdagabbak a pártfogásába vett nyugdíjasok. Schobert Norbert elmondta, egyáltalán nem csalódott, ilyen rövid idő alatt ugyanis szinte képtelenség egészségkárosodás nélkül leadni ekkora súlyt.

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
peninsulavaldes
2011. szeptember 06. 18:54
Lehet, hogy Schmuck hatalmas szive volt az, ami megfogta az emlegetett hölgyet. Van mélyről jövő érzelem ebben a világban hékások. Én is megtapasztaltam ezt anno egy bank kirakatát nézve. :)
peninsulavaldes
2011. szeptember 06. 18:29
Fusson csak nyugodtan:) Jó az, ha nem üldöz a rendőr. A Schmuck iránti szerelem meg nem lehetetlen, csak akarat kell hozzá. Mint a mesében, ahol a csúnya királylány arra kényszeríti a deli kapitányt, hogy szerelmes legyen belé.
Trükkök Százai...
2011. szeptember 06. 18:02
Pukkandúr.
Honfi-fi
2011. szeptember 06. 13:56
Az 52 kg.-os fogyás is elismerésre méltó teljesítmény. Akárkitől. Még Schmuck Andortól is , ha nem is kedveljük a személyét egyébként.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!