Belgium
ÉLŐ
Szlovákia

Új szervereken a mandiner.hu

2011. augusztus 09. 09:12

Gyorsul az oldal kiszolgálása, és hamarosan új funkciókkal jelentkezünk.

2011. augusztus 09. 09:12
mandiner .

A keddre virradó éjjel új, erősebb szerverklaszterre költözött a mandiner.hu. Az elmúlt időszakban a régi vas már nehezen birkózott meg a forgalommal, emiatt sajnos érezhetően lassan működött az oldal. Az átállás eddig zökkenőmentesen zajlott, ha mégis valami rendellenességet tapasztalnának olvasóink, a [email protected] címen jelezhetik azt.

Az új szerverklaszter lehetőséget ad rá, hogy számos régóta tervezett fejlesztésünket megvalósítsuk a közeljövőben, így például a hozzászólások rugalmasabb rendezését/szűrését, illetve nagyobb olvasói beleszólást a szemlézendő hírek, vélemények és videók kiválasztásába. Néhány kisebb előrelépéssel már az elmúlt napokban is találkozhattak olvasóink, így például a címlap dinamikus kép-betöltését (a címlap alsóbb tartományainak képeit csak akkor tölti be a felhasználó, ha oda görget) vagy a Google alapúra cserélt, korábban nagyon nyikorgó belső keresőnket.

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vén Csataló
2011. augusztus 10. 12:30
Nem ártana valamit csinálnotok a mobil megjelenésetekkel is. Okostelón nem jelennek meg se a cikkszövegek, se a kommentek. A mandiner.blog.hu esetében a cikkszöveg még megjelenik, de a kommentek már nem.
Honfi-fi
2011. augusztus 10. 09:13
Tényleg jól pörögnek a dolgok az új cuccon. Na most majd jönnek az újítások, aztán az annya se fogja kismerni magát a honlapon. Pedig már olyan kellemesen belaktuk az egészet.
trendo
2011. augusztus 10. 08:05
Jó dolog egy új szerver, jobb, mintha egy smasszer ver! :)
Zázrivecz
2011. augusztus 09. 21:04
Érezni is a különbséget! Gratulálok srácok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!