Nobel-díjra javasolták Lukasenkót

2011. augusztus 02. 13:52

A belarusz szakszervezetek szövetségének elnöke szerint Alekszandr Lukasenko megérdemelné a közgazdasági Nobel-díjat, hiszen ő a szociálisan orientált állam kiépítésének úttörője.

2011. augusztus 02. 13:52

Leonyid Kozik, a fehérorosz szakszervezetek szövetségének elnöke a minszki Belaruszki Csasz nevű lapnak kijelentette: Alekszandr Lukasenko államfőt közgazdasági Nobel-díjjal kellene kitüntetni gazdaságpolitikájáért. Az érdekképviseleti vezető szerint az elismerést indokolja, hogy Lukasenko a szociálisan orientált állam kiépítésének úttörője. Az eszme Kozik szerint világméretű változást jelent az állam- és társadalomelméletben.

Ha megfelelően határozzuk meg prioritásainkat, gyakorlati megoldásokat találunk a szociálisan orientált gazdaságra épülő társadalom megteremtésének problémáira, legyőzzük a korrupciót és a gondatlanságot, az erőforrások pazarlását és a múltban gyökeredző rutint, megteremtjük ezt a társadalma” - olvasható lapban.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
intercisa
2011. augusztus 05. 01:41
http://www.youtube.com/watch?v=AVZ-BOfC5fI szerénység elvtársak szerénység!
picur3ka
2011. augusztus 04. 19:23
Hat ez egy ilyen politikai klubba lett, ez a Nobel.
Peter8811
2011. augusztus 03. 07:43
Bokrost nem javasolták? Pedig Ő vezette be az Enkó nevű nyugdíjas valutát . Azóta nincs a nyugdíjasnak egy lukas Enkója sem.
zolka50
2011. augusztus 02. 23:38
Csak azért jelölték Lukasenkót a fehéroroszok, mert nem ismerik eléggé Ferenc testvért, különben őt jelölték volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!