Keresztény szellemben nevelné gyermekeit Hajdú

2011. augusztus 22. 12:10

Pénteken keresztelték meg a Szent István Bazilikában Hajdúék kisfiát, Dávidkát. A showman az Aktívnak beszélt arról, hogy nagyon hisz Istenben, és szeretné, ha a gyerekei is így tennének.

2011. augusztus 22. 12:10

Péntek délután, szűk családi és baráti körben megkeresztelték Sarka Kata és Hajdú Péter kisfiát a Szent István Bazilikábab. Dávidka keresztanyja a Jóban Rosszban színésznője, Szabó Zsófi lett. Keresztapának pedig Földesi-Szabó László ügyvédjét, dr. Berényi Andrást kérték fel.

Hajdú Péter a TV2 Aktív című műsor riporterének elmondta, hogy vallásos, nagyon hisz Istenben, és szeretné, ha a gyerekei is így tennének, valamint keresztény szellemben nevelkednének.

Hajdúék nagyobbik gyermekét, Noémit két éve Medgyessy Péter nevelt lánya, Tornóczky Anita tartotta a keresztvíz alá, szintén a Bazilikában.

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona
2011. augusztus 24. 08:54
A zsidók világszerte érzik térvesztésüket. Izraelről egyre több égbekiáltó bűn derül ki. Az USA zsidólobbijáról sincsennek valami dícsérnivaló tények. Az USA-t válságba taszították, de továbbra sem férnek a bőrükbe. Sajnos, a zsidó maga a bűn. A nem-zsidók meg szeretnek bűnözni, mert ők (mi) sem szentek. Így jó üzletet csinál a zsidó, mert eladja a bűnt a nem-zsidónak.
korona
2011. augusztus 24. 08:23
Zsidótempó. Érzik, hogy az állam ragaszkodik a keresztény jellegéhez. Az itt élő zsidóknak nem sikerült vallástalanná tenni az itteni keresztényeket. Mit tehetnek? Csatlakoznak. Ez jellemző rájuk. De. A zsidó lehet kapitalista, szocialista, kommunista, sőt - keresztény is, akkor is zsidó fog maradni. Mert náluk nem az elvek, nem a hit a fontos, hanem a PÉNZ. Ezzel, hogy a katolikus vallás valszeg jóhiszeműleg vagy pénzért befogadja az Egyházba a zsidókat, belülről rombolja azt. Dehát mit várhatunk, amikor a főpaunk, ez az Erdő Péter is - zsidó. Korrumpálhatóvá tették a katolikus anyaszentegyházat. Ez a hanyatlás kora. Ez a romlás.
várúr
2011. augusztus 23. 14:36
...azaz lapban....
várúr
2011. augusztus 23. 14:35
Csak tudnám, mitől hír ez a nulla... Fiam keresztelője szép bensőséges esemény volt egy régi templomban. Még a helyi halpban sem engedtem közöltetni. Családi ügy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!