Íme, Strauss-Kahn áldozata

2011. május 19. 12:34

Dominique Strauss-Kahn, a Nemzetközi Valutaalap igazgatója egy muzulmán nőt akart orális szexre kényszeríteni. A 32 éves Nafissatou Diallo Guineából érkezett az Egyesült Államokba.

2011. május 19. 12:34

Dominique Strauss-Kahn, az IMF vezérigazgatója New York-i Sofitel Hotelben által megtámadott szobalányt Nafissatou Diallónak hívják, 32 éves, guineai származású. Bátyja és barátai is keményen dolgozó, visszahúzódó nőnek írták le a Bronxban élő Diallót. Férje évekkel ezelőtt meghalt, egyedül neveli 15 éves lányát. Nem amerikai állampolgár, de a menedékjoggal együtt vízumot is kapott.

Mindig nagyon kedves és csendes családról van szó - árulták el szomszédai a New York Timesnak. Barátai kizártnak tartják, hogy Diallo bármilyen módon belegyezett volna a szexbe a 62 éves bankárral, mint ahogy azt Strauss- Kahn ügyvédei állítják - a nyugat-afrikai származású szobalány hithű muzulmán. Hét éve kapott menedékjogot az Egyesült Államokban, azóta rendszeresen van munkája. Jeffrey J. Shapiro, a nő ügyvédje szerint védence lelkileg összetört. Nem tud dolgozni, ráadásul otthonába sem térhet vissza, mert lakását körülvették az újságírók.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OrangeOrder
2011. május 22. 20:06
Manipulatív képsorok attól függetlenül, hogy távolról sem DSK-nak szurkolok. Beraknak ide egy jó néger csajt, aztán kiderül, hogy valójában nem túl szép.
civilina
2011. május 21. 19:27
Strauss-Kahn-nak négy lánya van! Vajon, ha velük is így viselkedne egy férfi?, mit szólna hozzá?
Ricochet
2011. május 20. 20:41
Ennek (a nőnek, jobbra) én is odatartanám a szivaromat...
vinetu
2011. május 20. 19:20
Vigyázzunk a pontos fogalmazással: az a némber nem vénecske, hanem „öregecskedő”...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!