Orbán Brüsszelben is magyar baracklevet iszik

2011. március 29. 11:41

A miniszterelnököt az Európai Tanács brüsszeli székházában kapták lencsevégre egy doboz Sió baracklé társaságában.

2011. március 29. 11:41

Orbán Viktor Brüsszelben is magyar baracklét fogyaszt - tűnt fel a Borsnak, illetve a miniszterelnök Facebook-rajongóinak. A kormányfő egy, az Európai Tanács brüsszeli szákházában készült fotón látható egy doboz Sió baracklével.

Szijjártó Péter miniszterelnöki szóvivő a Borsnak elmondta, hogy az ételek és italok beszerzését a brüsszeli magyar állandó képviselet intézte, hiszen az a hagyomány szerint a soros elnökséget betöltő ország feladata. Az értekezéseken és tanácskozásokon felszolgálnak még magyar libamájat, paprikát, fűszereket, szalámikat és ásványvizet is.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
de karatna
2011. március 29. 20:40
BORSONLINE Miért? Ez a barom judeobolsevik BORSONLINE látott már olyant, hogy bajor politikus osztrák sört ivott volna? Még a korsójukat is magukkal viszik. A zsidó kóser bort és kóser pálinkát iszik a magyar miniszterelnök meg magyar baracklevet. Ja a persze BORSONLINE-osok nem jó zsidók. Ők minden szart össze vissza isznak. Nekik nem kell kóser csak az a lényeg, hogy minden potya legyen és sokat lehessen belőle tarhálni!
liberálzöld.
2011. március 29. 20:08
"Orbán Brüsszelben is magyar baracklevet iszik" Mégis össze-vissza beszél. :) Vagy legalább mást mond, mint itthon. Nem ártana itthon is azt innia.
picur3ka
2011. március 29. 19:20
Egyebkent a Sio-lenel jobb aligha van. Sajat izlesem, nyilvan.
Nick:Hornby
2011. március 29. 19:11
Bors. A mértékadó Kiskegyed.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!