Az X-Faktor győztese Orbánnal bratyizott

2011. január 14. 12:05

CD-t vitt a miniszterelnöknek Vastag Csaba. Az X-Faktor győztese egy csütörtöki díjátadó ünnepségen énekelte el a Himnuszt a Parlamentben, ezt megelőzően találkozott Orbán Viktorral.

2011. január 14. 12:05

Az X-Faktor győztese énekelte a Himnuszt csütörtökön a Parlamentben, a nemzetközi tanulmányi diákolimpiákon érmet szerzett gimnazisták köszöntésén. A Blikk szerint azért rá esett a választás, mert a rendezvényt szervező Miniszterelnökség nagy Vastag Csaba-rajongó.

A tehetségkutató nyertese az ünnepség előtt a miniszterelnököt is meglátogatta dolgozószobájában. Természetesen nem érkezett üres kézzel: most megjelent CD-jéből vitt egyet Orbán Viktornak, amit ott dedikált is a kormányfő családjának. A Blikk szerint kedélyesen elbeszélgetettek, Orbán pedig megmutatta az irodáját az énekesnek.

A bulvárlap szerint beszélgetésük közben megállapították, hogy az X-Faktor ugyanolyan, mint egy választási kampány: ha a jelölt az utolsó pillanatban hibázik, akkor lőttek az elmúlt hónapok erőfeszítéseinek.

Fotó: Blikk

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
küllő
2011. január 17. 19:24
Az utolsó mondat a legjobb!!! Két géniusz !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!