Magyar Hírlap

2010. december 08. 16:09

„Valótlanul állítottuk, hogy Csóti Mária szerencsétlen, frusztrált, kontraszelektált nyomorult” - valószínűleg a magyar sajtó eddigi legviccesebb helyreigazítását produkálta szerdán a Magyar Hírlap.

2010. december 08. 16:09

Igazán szép helyreigazítást láthatott a szerdai Magyar Hírlapban, aki kinyitotta. Történt ugyanis, hogy Bayer Zsolt pár hete nekitámadt egy vidéki tanítónőnek, akinek az volt a bűne, hogy a falu testületi ülésén nem támogatta, hogy a helyi önkormányzat pénzt adjon a domaszéki dzsúdóklubnak, majd megosztotta a hallgatóságával, hogy őt még senki nem jutalmazta meg, holott harmincöt éve pedagógus. „Remélem, látják maguk előtt ezt a szerencsétlen, frusztrált, kontraszelektált nyomorultat, aki ezzel az egy mondatával bebizonyította, hogy tökéletesen alkalmatlan a pedagógusi pályára, de legalább embernek is silány” - írta erre vezércikkében Bayer Zsolt.

Hát szerdán kiderült, hogy mégsem az:

„A Magyar Hírlap 2010. november 24-i lapszámában megjelent Egy falu és az új ország című cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy a Humán Bizottság vezetője, Csóti Mária helyi pedagógus kerek perec közölte, a maga részéről nem támogatja, hogy az egyesület jövőre akár egyetlen fillér támogatást is kapjon. Ezzel szemben Csóti Mária azt mondta a bizottsági ülésen jelen levő tagoknak, hogy ilyen minősíthetetlen magatartást követően nem szeretne dönteni az adott helyzetben. Valótlanul állítottuk, hogy Csóti Mária szerencsétlen, frusztrált, kontraszelektált nyomorult, aki ezzel az egy mondatával (Én harmincöt éve vagyok pedagógus, és még engem sem jutalmazott meg senki...) bebizonyította, hogy tökéletesen alkalmatlan a pedagógusi pályára, de legalább embernek is silány. Csóti Máriától elnézést kérünk” - áll a Széles-lap mai számában. Ez a pár sor egyszerűen csodálatos, ehhez nincs mit hozzáfűzni.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nénike
2010. december 09. 09:47
A Magyar Hírlap újabb sajtótörténeti mérföldkőhöz ért. Véleményt igazít helyre. Méghozzá saját főmunkatársa véleményét. A hír szent, a vélemény szab... izé, azt majd más mondja meg, hogy mit gondol a Zsolti. Elhatárolódni lehet szerkesztőségileg (vagy egyénileg) egy lapban megjelent véleménytől. Akit sért Zsolti szösszenete, az indíthat polgári pert becsületsértés alapján. Ez a helyreigazítás a szakma nem ismeretéről árulkodik.
Honfi-fi
2010. december 09. 09:41
Durva.
ursula
2010. december 08. 20:48
Régebben kedveltem ezt az emberi hulladékot. Mármint Bayert. Vagdalkozik már megint és minősíthetetlen hangot enged meg magának egy olyan emberrel szemben, akinek semmi eszköz nincs a kezében a visszavágásra. A Magyar Hírlap a helyreigazításával meg egyszerűen botrányos. Remélem Szalai Annamária már körmöli a 15 millás csekket. És azt is remélem, hogy Csóti asszony jó magas összeget fog kérni a bíróságon Zsótitól meg a Hírlaptól.
trendo
2010. december 08. 19:10
B.Zs. kontraszelektált szellemi nyomorékot, frusztrált gyűlölőgépet a kiegyensúlyozottság jegyében: 1.felhatalmazom a Gréczy Zs. jobber alteregója cím használatára, egyidejűleg 2. a Fidesz születésnapi tortájából való szelet-megvonásban részesítem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!