Sukoró: folytatás decemberben

2010. november 12. 17:00

Decemberre tűzték ki a Sukoró-ügy következő három tárgyalásának időpontját. A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő a telekcsere-szerződés megsemmisítését kéri.

2010. november 12. 17:00

Decemberben folytatódik a sukorói telekcserebotrány pere. A Fejér Megyei Bíróság December 3-ra, 16-ra és 17-re tűzte ki a King's City beruházás kapcsán a terület helyreállításáért kezdeményezett polgári per tárgyalásainak időpontját.

A perben a felperes a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt., mely azt kéri, hogy a bíróság semmisítse meg a telekcsere-szerződést. Szerintük a megegyezés jogszabályokba ütközik és értékaránytalanság tapasztalható az elcserélt ingatlanok között.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Oldgóbé
2010. november 13. 08:23
A Mikulás fogja a Gyurcsány bakancsába helyezni az "idézés" című meglepetés csomagot,sokunk örömére és Apró(Klein) Piroska bánatára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!