Felborult egy daru a Budai Várban

2010. november 10. 15:06

Eldőlt egy tűzoltódaru szerda kora délután a Budai Várban, miközben a Munkácsy-kiállítás képeit emelték be az épületbe. A balesetben senki nem sérült meg, de egy autó totálkárosra tört.

2010. november 10. 15:06

Oldalára dőlt egy tűzoltódaru szerda kora délután a budai várban. A tűzoltók egy térítés munkát végeztek a Magyar Nemzeti Galéria felkérésére: a hamarosan nyíló Munkácsy-kiállítás képeit emelték be az épületbe, amikor a daru - egyelőre ismeretlen okból - felbillent. A helyszíni vizsgálat még tart. A festményekben nem okozott kárt a baleset, sérülés sem történt, de egy ott parkoló autót totálkérosra tört a daru.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
==T==
2010. november 10. 21:09
Amúgy asszem tegnap vagy tegnap előtt az M5 egyik felüljárójának ment neki egy darus kocsi, mert a sofűr nem húzta be rendesen a gémet. Milliárdos a kár állítólag.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!