Rossz szexjelenet-díjra jelölték Blairt

2010. október 15. 15:42

„Egy állat voltam, követve ösztöneimet” - írta magáról a volt brit kormányfő. A Literary Review nevű angol irodalmi folyóirat kevésbé értékelte Tony Blair önéletrajzi írásában közölt szexjelenetét saját feleségével.

2010. október 15. 15:42

Tony Blair nemrég jelentette meg A Journey (Egy út) nevű önéletrajzi kötetét. Köz- és magánéleti visszaemlékezései között kitért egy emlékezetes éjszakára 1994-ben, amit feleségével, Cherie Blairrel töltött. Azon a napon, amikor John Smith munkáspárti elnök hirtelen elhunyt, felesége vigasztalta meg a feltörekvő politikust.

„Azon az éjjel elringatott karjaival, és megnyugtatott engem; arról beszélt, amire akkor szükségem volt; megerősített engem. Azon az éjjel, 1994 május 12-én önző módon szükségem volt arra a szeretetre, amit Cherie adott nekem. Elnyeltem azt, hogy erőt adjon nekem. Egy állat voltam, követve ösztöneimet” - írta magáról a volt brit kormányfő.

A Literary Review szerkesztője, Tom Fleming szerint egy rosszul megírt, fölösleges és durva szexuális tartalmú bekezdésről van szó. Blair könyve nagy eséllyel indul a folyóirat „Bad Sex” elnevezésű díjáért.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csi
2010. október 16. 22:16
Micsoda éjeszaka volt, Klára!
röviden
2010. október 16. 10:10
Ha ez lenne a legnagyobb baj Blairrel, nem bukott volna a Munkáspárt.
granuloman
2010. október 16. 09:30
Egy bértolnok pontosan kiszámított mondata a köznépnek. Ezen lehet majd csámcsogni, meg jól megbotránkozni.
Reakczy Jóska
2010. október 15. 15:50
Baloldal...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!