Kóser a szex a terroristákkal

2010. október 04. 16:46

Kóser a terroristákkal szexelő ügynök viselkedése, ha nemzetbiztonsági szempontból hasznos a ténykedése - közölte egy ismert vallási szakértő. Ari Shvat szerint azonban ez csak a hírszerzés női tagjaira vonatkozik.

2010. október 04. 16:46

„A zsidó vallási törvények szerint kóser, ha a nők Izrael állam számára fontos titkosszolgálati információk érdekében lefekszenek az ellenséggel” - állítja egy rabbi a Yediot Ahronot című izraeli napilap hétfői kiadásában. A zsidó jog szakértőjeként ismert Ari Shvat szerint a terroristákkal való szexuális kapcsolatot olyan információk megszerzése indokolhatja, amelyek az állam ellenségeinek letartóztatásához, illetve elfogásához vezethetnek.

Shvat „Tiltott szex a Nemzetbiztonság érdekében” címmel írt tanulmányt állítólag kifejezetten a Moszad kémhálózata számára, amiben szerepel az is, hogy az engedély kizárólag a női ügynökökre vonatkozik.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
WonderCsabo
2010. október 05. 09:42
Azért bírom, h. mindent meg tudnak magyarázni. :)
komka
2010. október 05. 09:03
böááá zsidókkal keveredni, hányok
Kosinva
2010. október 04. 22:59
jó ok miért legyen az ember terrorista :)
Locassen
2010. október 04. 18:29
na persze, az ultraortodoxok el sem ismerik Izraelt, mint államot, de az ugyanezen állam érdekében végzett kémkedés az vallásilag faja. Szerintem Shvat mester túl sokat fantáziálgatott Mata Hariról és most némi hálakufircban reménykedik egy rejtélyesen vonzó Moszad-Mädchennel. úgy általánosságban amúgy meg tudom érteni a dolgot:) http://images.phun.org/phun/pics/israeli_babes/phun.org_israeli_18.jpg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!