Gibson öt évet is kaphat

2010. október 11. 10:04

Állítólag Mel Gibson nemcsak verte, köpködte, hanem fegyverrel is fenyegette gyermeke anyját, Oksana Grigorievát. Ha az orosz exmodell bizonyítani is tudja, hogy a színész-rendező fegyverrel fenyegetőzött, Gibson akár öt évet is kaphat.

2010. október 11. 10:04

„Ütött és üvöltött, szemeiben nem láttam mást, csak őrületet. Tette mindezt úgy, hogy egyéves kislányunk, Lucia is mellettem feküdt” - hangzott Oksana Grigorieva korábbi vádja. Mel Gibson volt barátnője súlyos testi sértés miatt már korábban feljelentette az egyre érdekesebben viselkedő színészt.

„Addig köpködött, amíg a nyál elborította a teljes arcomat. Végül elővett egy pisztolyt, és azzal hadonászott. Biztos voltam benne, hogy nekünk végünk” – mondta újabban Oksana a bíróság előtt. Ha bebizonyosodik, hogy Gibson fegyverrel fenyegetőzött, öt évet is kaphat.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!