Bajba kerülhet Connery

2010. október 18. 11:37

Nemzetközi elfogatóparancsot adhatnak ki a legendás skót színész ellen, miután múlt pénteken nem jelent meg spanyolországi tárgyalásán. Sean Connery egy egy ingatlannal kapcsolatos adócsalás gyanújával idézték be.

2010. október 18. 11:37

Idén májusban említette meg egy vizsgálat Sean Conneryt, amelyet az 1964-ben készült Bond-film alapján Goldfinger-nek neveztek el. A legjobb James Bond még 1999-ben adta el tengerparti luxusvilláját nem messze Marbellától csaknem 9 millió dollárért. A birtokot ledózerolták és egy négyemeletes, hetvenkét lakásos luxusapartman-komplexumot építettek fel a helyére. Az előírások szerint viszont csak öt lakást lehetett volna azon a helyen felhúzni.

Májusban a spanyol rendőrség átkutatta annak a cégnek a madridi és marbellai irodáit, amely Connery-ék házának az eladását kezelte. A színészt és nejét október elején idézték be a marbellai bíróságra, de végül egészségi állapotukra hivatkoztak és nem jelentek meg a tárgyaláson. A bíróságnak jogában áll elfogatási parancsot kiadni Connery ellen - de erre csak a legvégső esetben kerül sor.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!