Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Mónika: A f*sznak a rossz oldalán állok

2010. szeptember 02. 10:08

Trágár szavakkal kommentálta a Facebookon Erdélyi Mónika Boross Péter azon javaslatát, miszerint a népszaporulat növekedésének érdekében adóztassák meg azokat a nőket, akik nem vállalnak gyereket.

2010. szeptember 02. 10:08

„A sz*patás megvan így is, úgy is. Ha nem szülsz, adózhatsz, ha szülsz, keress munkát, ahogy tudsz, ha egyedülálló vagy, akkor meg végképp. Csak a két gyerekem vigasztal, a f*sznak amúgy is a rossz oldalán állok” – írta Facebook-kommentjében a gyermekeit egyedül nevelő Mónika.

A műsorvezető ahhoz az interjúhoz kommentálva írta ezt, amit Boross Péter adott a Heti Válasznak. Ebben a politikus elmondta, a népszaporulat növekedésének érdekében megadóztatná azokat a nőket, akik nem vállalnak gyereket. A műsorvezetőt mostanság sok támadás érte: az RTL Klub arra kérte, hogy nyerje vissza régi alakját és szabaduljon meg 15-20 kilótól.

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Polgár
2010. szeptember 06. 22:43
Boross Péternek minden hétre jut egy hülye beszólása. --Királyság --Szingli adó Az öreg egy kissé megzakkant, nézzük el neki. Egyéb iránt ő a rendszerváltozás egyik leg szörnyűbb alakja, reméljük feledésbe merül "áldásos" tevékenysége.
lucs.wellness
2010. szeptember 04. 22:01
Majd ha változtatsz a modorodon,a férfiakat emberszámba veszed Ha majd tudod kik a gyerekeid apja,akkor majd kapsz fas..t is
Von Siebenbuergen
2010. szeptember 04. 11:09
"a f*sznak amúgy is a rossz oldalán állok" És erre egy teljes karriert építettél.
Öreg
2010. szeptember 03. 19:52
És mi Zagyva Gyulát szidjuk, pedig ő csak a parlamentben bunkó /és a nézők nem szeretik/ mig ez a nő a kereskedelmi Tv-k nézői előtt árulja el, hogy sem modora, sem tartása, sem önérzete nincs. Finnyás vagyok, akkor már inkább a Zagyva féléken dühöngök, mert az ilyenektől undorodom!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!