Ki a leghelyesebb a vébén?

2010. július 07. 17:58

A beautifulpeople.com nevű honlap szavazást rendezett arról, ki a legszebb focista a Dél-afrikai világbajnokságon. A jelenlegi állás szerint a voksolók a spanyol Fernando Torrest találják a legjóképűbbnek, míg a legcsúnyábbnak az algériai Rafik Saifit.

2010. július 07. 17:58

A spanyol csatárt a portugál kedvenc Christiano Ronaldo követi, míg a képzeletbeli szépségdobogó harmadik fokára egy másik spanyol, David Villa állhat. A focisták egyéni értékeléséből összegezve a csapatokat is pontozzák. Eszerint - egyáltalán nem meglepő módon - a legjóképűbb labdarúgók a spanyol válogatottban vannak, őket az olaszok, és a brazilok követik.

A szavazatok szerint legkevésbé szép algériai Rafik Saifi mellett szintén a lista végén található az ausztrál Scott Chipperfield, valamint holtversenyben a szavazók szerint a harmadik legrondább az angolok üdvöskéje, Wayne Rooney illetve a hondurasi Hendry Thomas. A válogatottak esetében  Észak-Korea a legkevésbé mutatós csapat, őket Algéria, illetve Dél-Korea követi.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!