Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

A miniszteri biztos nullszaldóssá tenné a Malévot

2010. július 11. 10:04

Márton Attila légi közlekedésért felelős miniszteri biztos szerint reálisan két-három éven belül üzemi szinten nullszaldós lehet a Malév, azt, hogy hogyan, a július 20-ig megtörténő teljes helyzetfelmérés után lehet megmondani.

2010. július 11. 10:04

A Malév helyzetének ismeretében lehet dönteni majd a menetrendről, célállomásokról, a flottáról, és végül a létszámról is, mondta el Márton Attila légi közlekedésért felelős miniszteri biztos az MTI-nek. A miniszteri biztos szerint ha ez lehetséges, átcsoportosításokkal is igyekeznek majd munkahelyeket megtartani. Az érdekképviseletekkel tárgyalnak majd a jelenlegi helyzetről, és megvitatják az átalakítási tervet is.

A miniszteri biztos reméli, hogy ha a szakszervezetek látják az elérhető célokat a munkahelyek megtartása érdekében, nem támasztanak teljesíthetetlen követeléseket. Szerinte eálisan két-három éven belül üzemi szinten nullszaldós lehet a Malév - azt, hogy hogyan, a július 20-ig megtörténő teljes helyzetfelmérés után lehet megmondani. Arra a kérdésre, hogy tárgyalnak-e befektetőkkel a Malévban való részvételről, Márton Attila azt mondta: nem, de nem kizárt, hogy a Malév vonzó befektetés lehet akár magyar befektetők számára is. A kérdés csak az, hogy mikor.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!