Magyarok Nyilai: Besúgó mutogatja a hangfelvételt

2010. május 06. 08:46

A Hunnia Mozgalom egyik feltételezett katonája, a Budaházy György ügyében vádolt S. József szerint a Magyarok Nyilai terveivel kapcsolatos hangfelvételt egy besúgó szivárogtatta ki a sajtónak.

2010. május 06. 08:46

Az előzetes letartóztatásban lévő S. József levélben válaszolt a Magyar Nemzet által feltett kérdésekre. Állítása szerint a százhalombattai Benkő György vállalkozónak vádalku miatt állt érdekében elkészíteni a hangfelvételt. Ezen kívül Benkő valószínűleg a „vérdíjból” is profitál.

A férfit, aki szerint a sajtónak csak besúgó mutat meg egy ilyen hangfelvételt csak egy dolog zavar a történtekben: „Lelkiismeret-furdalásom van, mert a Benkő nevű besúgó lehetőséget kapott arra, hogy bajba sodorjon sok jó szándékú, hazaszerető, bátor embert”.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HattoryHanzo
2010. május 06. 14:12
Na, álljunk már meg egy szabadságharcos pillanatra: most akkor volt valami, amiről lehetett felvételt készíteni, vagy kamu az egész? A sok jószéndékú, hazaszerető, bátor ember akart elkövetni törvénybe ütköző cselekményeket, vagy nem akart? S. József össze-vissza hazudozott, és ez hallható a felvételeken, vagy csak rossz embernek beszélt? Nem mindegy.
nénike
2010. május 06. 13:58
Jaj, csak nehogy megoldást keressen gondjaimra egy Arany kéz utcai jó szándékú ember.
Talon Karrde
2010. május 06. 11:55
A szívem szakad meg!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!