Üresedés az MDF-listán

2010. március 22. 17:50

Visszalépett Kajdi József, aki az MDF országos listájának a 3. helyén szerepelt. Így megnyílik a lehetőség új névsor és sorrend kialakítására, s akár Csapody Miklós, vagy egy újabb liberális is befutó helyet kaphat.

2010. március 22. 17:50
Kajdi József visszalépésével ismét megnyílik a lehetőség az alkudozásra, a nevekkel való variálásra. Sok idő azonban már nem maradt, holnap délután 4-re hivatalosan is be kell jelenteni az országos listát az Országos Választási Irodának.

Lehetővé szerettem volna tenni, hogy létrejöjjön a legteljesebb konszenzuson alapuló politikai megállapodás az MDF-ben a nevekről, a listáról” - nyilatkozta Kajdi, aki megerősítette: valóban visszalépett.

A döntés nyomán biztos befutó helyre számíthat akár Csapody Miklós, aki szombaton még visszalépéssel fenyegette pártját, de akár Retkes Attilán kívül más liberális politikus is bekerülhet az első tíz hely valamelyikére. Ha így alakul, akkor Karsai József, az  MDF Bács-Kiskun megyei elnöke a 6. helyről hátrébb szorulhat.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2010. március 22. 18:47
Ha a hatosagok meg egy icipicit tudtak volna varni azzal, hogy Mesterhazy Ernot kivonjak a forgalombol, akkor az szdsz alazta volna az mdf-et. Ez most igy alakult. Nics mit sajnalni egyiken sem.
miloka
2010. március 22. 18:19
Szóval Kajdi esélyt adott a vadászsásra Csapodnak! .. ahogy illik..
Pignon
2010. március 22. 18:18
Hiába, az MDF-ben már csak tudják, mi az a zsarolás. Csapodynak pedig gratula, méltó ékköve lesz ez politikai pályájának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!