Kispál és a Borz

2010. március 16. 09:37

Az igazán elkötelezett Borz rajongók Lovasi András Kossuth-díjában jó ízlésük megerősítését láthatják. Ha nem is a magas állami elismerés, valami azonban mégiscsak pontot tett a zenekar pályafutásának végére.

2010. március 16. 09:37
Ambrus Balázs
"...úgy tervezzük, hogy nyárig, bár viszonylag kevés számú, de jól kitalált és alaposan felépített fellépést szeretnénk csinálni még. Körülbelül tíz alkalmat tervezünk még együtt muzsikálni színpadon, és aztán valamikor ez év derekán vagy legkésőbb ősszel szeretnénk egy nagy búcsúkoncertet tartani."

A két András már hosszabb ideje nem találta a közös hangot. Mi úgy vagyunk ezzel, mint a gyerek a becsődölt házassággal, amelynek ő is része volt. Elfogadja, hogy apu és anyu külön folytatja tovább, de azért szomorú.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dé208
2010. március 18. 00:25
Nekik így jó, nekünk így rossz. De van mit megköszönni. Kösz.
iMan
2010. március 16. 20:19
Hát,ennek sajnos épp itt volt az ideje.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!