Schobert Norbi

2010. február 09. 10:01

A magyar fitneszpápát veri a sors keményen. Vagy éppen egy erős nyomdász, akivel Norbi szemtelenkedett. Rendőr múlt ide, ruganyosság oda, az üzletembert saját éttermében alaposan helyben hagyták.

2010. február 09. 10:01
Ambrus Balázs
A végén a Gazdasági Versenyhivatal adta az üzletembernek a legnagyobb pofont, mintegy 3 millió forintos bírság formájában. Ám míg az előbbi esethez vajmi kevés közünk van, az Update péksütemények testsúlycsökkentő hatása elevenünkbe vág. Egészen eddig úgy gondoltuk, hogy minél több péksütit zabálunk, annál több kilót adunk le. Most ettől az illúziótól fosztott meg a bürokrácia. Túlsúlyos sorstársaimmal kórusban követelem: csináljon már Orbán Viktor valamit!

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nénike
2010. február 09. 15:37
Most olvasom a norbi.hu-n, hogy a gonosz kövérségpártiak kicserélték a pékárut a mintavétel helyszínéül szolgáló boltokban. Szerencsére Norbi jól leBUKTAtta őket: http://www.norbi.hu/update-hirado/kozlemeny-kizarva-a-hamis-termekek
zsanett-kúnrum
2010. február 09. 11:11
Túlsúlyos sorstársaimmal kórusban követelem: csináljon már Orbán Viktor valamit!
Szenzor
2010. február 09. 11:05
Az megvan, h Hajdúnál avval hencegett, h ha legközelebb ilyen alakok jönnek, simán lepofozza őket, mer' ő ám egy vérbeli karatéka, és piff-puff, simán elintézi úgy egyébként az ilyen sötét alakokat, és most is csak a meglepi miatt maradt alul...
iMan
2010. február 09. 10:27
Schobert Norbit megpofozták (pontosabban kapott egy taslit),és most ezen pörög? Hát nebazzz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!