Folytatódik a Zuschlag-per

2009. szeptember 15. 09:52

Ma Baráth Etelét, Csiha Juditot és Baja Ferencet hallgatják meg tanúként.

2009. szeptember 15. 09:52
Ma folytatódik a Zuschlag János egykori szocialista politikus és tizenöt társa ellen indított büntetőper Kecskeméten, a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon. A március 17-én megkezdődött tanúmeghallgatásokat várhatóan decemberre fejezi be a bíróság. A vádiratban közel kétszáz tanú szerepel, de többen írásban tehetnek vallomást.

A vádhatóság bűnszervezet tagjaként, különösen nagy kárt okozó, folytatólagosan elkövetett csalás bűntette és más bűncselekmények elkövetése miatt nyújtott be vádiratot Zuschlag János egykori szocialista politikus és társai ellen. A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség szerint a vádlottak civil szervezetek révén 75 millió forint állami támogatás jogosulatlanul megszerzésében működtek közre.

Zuschlag János - aki egykor az MSZP országgyűlési képviselője, a párt megyei szervezetének ügyvezető elnöke, kiskunhalasi önkormányzati képviselő és a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés szocialista frakciójának tagja is volt - 2007. szeptember 21-től előzetes letartóztatásban van.(MTI)

Finiséhez ért a Zuschlag-per (Index)

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sunázó
2009. szeptember 15. 22:07
És senki nem emlékszik semmire. Ha lopásról van szó, egyre több a feledékeny az MSZP-s nacsalnyikok között. A következő kongresszusra csak orvos által igazolt amnéziával lehet majd belépni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!