Venezuela villantotta a világ legszebb nőjét

2009. augusztus 24. 14:49

Idén is venezuelai lány nyerte a Miss Universe szépségversenyt. A 18 éves Stefania Fernández nem csak a Miss Universe címet, de komplett ruhatárat és bahamai nyaralás is kapott.

2009. augusztus 24. 14:49
Helyi idő szerint vasárnap késő este nevezték meg a Bahama-szigeteki Atlantis Hotelben a 2009-es Miss Universe szépségverseny győztesét. A tizenkét tagú zsűri 83 ország versenyzői közül a 18 éves venezuelai Stefania Fernándezt választotta a legszebbnek. A lengyel és orosz felmenőkkel is rendelkező Fernández az AIDS elleni küzdelemnek szenteli majd egyéves szereplését.

A 18 éves lány első udvarhölgye a Dominikai Köztársaságot képviselő Ada Aimée de la Cruz lett, akit a sorban a koszovói Marigona Dragusha követett. A magyar színekben induló Budai Zsuzsa nem került be az első tizenötbe.

Idén is venezuelai az univerzum legjobb nője (Velvet)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!