Windows 7 - feltörve

2009. július 31. 09:58

Egy hete lett kész az új Windows fejlesztése, de már feltörték.

2009. július 31. 09:58

Alig egy héttel azután, hogy a Microsoft bejelentette a Windows 7 végleges változatának elkészültét és gyártásba küldte az operációs rendszert, a Lenovótól kiszivárgott termékkulcsot felhasználva szemfüles felhasználók már meg is törték a szoftver aktivációs rutinját.

A Lenovótól kiszivárgott Windows 7 OEM először kínai oldalakon tűnt fel, majd világszerte elterjedt, ebből nyerték ki kalózok azokat a kódokat (az OEM-SLP kulcsot és az OEM aktivációs tanúsítványt), amelyeket felhasználva aktiválni tudták az internetre kiszivárgott végleges, Windows 7 Ultimate-et. A Microsoft azóta megerősítette az ügyről beszámoló Neowin.net oldalnak, hogy tudomása van a Windows 7 aktivációs rendszerének megtörésével kapcsolatos próbálkozásokról. A vállalat határozottan leszögezte, hogy a Windows 7 letöltése fájlcserélő hálózatokról kalózkodásnak számít és ezzel a felhasználó biztonsági kockázatoknak teszi ki magát.

Feltörték a Windows 7 aktivációs rutinját (HWSW)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!