A Puskás Stadionban lesz a Madonna koncert!

2009. július 29. 08:46

Madonna augusztus 22-i koncertjének nem a Kincsem Park, hanem a Puskás Ferenc Stadion ad majd otthont. Az MLSZ nem örül a hírnek, félnek, hogy a koncertezők tönkreteszik a játékteret.

2009. július 29. 08:46
A koncertet szervező Live Nation Hungary a múlt héten döntött úgy, hogy elviszi a rendezvényt a Kincsem Parkból. A cég azóta hivatalosan is bejelentette: a Puskás Ferenc Stadion ad otthont a a popdíva koncertjének. A tárgyalások idején úgy volt, hogy a Stadion foglalt a Madonna koncert napján, de mindig is tudtuk, hogy kedvezőbb körülményeket biztosítana a rendezvény számára – mondta Márkus Éva, a Live Nation Hungary marketing igazgatója, aki azzal folytatta, hogy a Kincsem Park maximális kapacitása hatvannyolc-hatvankilenc ezer fő, ezt nem tudták volna kihasználni, nem lett volna teltház. A Stadion ötvenezer fő befogadására alkalmas. A rajongóknak egyébként nincs okuk aggodalomra, aki megvette a jegyet, annak lesz helye az egykori Népstadionban is. Sőt, a Bronz szektorba szóló jegyek tulajdonosai, a lelátón kapnak helyet, így közelebb kerülnek a színpadhoz, emellett hamarosan még több ülőhelyre szóló jegyet is eladnak.

A világhírű énekesnő Puskás Ferenc stadionbeli koncertje ellen azonban tiltakozik a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ). A vb-selejtezős csoportjában második helyen álló magyar labdarúgó-válogatott ugyanis szeptember 5-én a svédek, majd négy nappal később a portugálok ellen játszik sorsdöntő mérkőzéseket. A koncerten szórakozók pedig megrongálhatják a pálya gyepét. Egy ilyen rendezvény után egy hónap kell, hogy rendbe hozzák a gyepszőnyeget. Most mindössze néhány nap lesz erre, hiszen a válogatott már a mérkőzést megelőző napokban a stadionban edzene. Az MLSZ 2006 szeptemberében már kénytelen volt helyszínt változtatni a koncertezők miatt. 2007-ben pedig a Rolling Stones koncert után ki kellett cserélni a gyepszőnyeget, hogy a válogatott Budapest legnagyobb stadionjában tudjon játszani a világbajnok olasz együttessel.

Madonna kevés a Kincsem Parkba (Bors)

Madonnával harcol az MLSZ (Blikk)

Tényleg Taksonyban lesz a Madonna-koncert? (Reakció)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!