Hamburgban betiltanák a Google Street View-t

2009. június 06. 10:59

Hamarosan per indulhat Németországban a Google ellen, az eljárás eredményeként a Street View szolgáltatást akár be is tilthatják.

2009. június 06. 10:59

Johannes Caspar hamburgi adatvédelmi biztos a legutóbbi, eredménytelenül zárult videokonferencia után bejelentette, hogy jogi eljárást kezdeményez a Google ellen, mivel továbbra sem hajlandóak felismerhetetlenné tenni a Google Street View eredeti felvételein a járókelők arcát és az autók rendszámait.

A megbeszélésen Caspar mellett a Google kaliforniai és németországi menedzserei vettek részt, de nem sikerült meggyőzniük az adatvédelmi biztost, aki ezután közölte a döntését. A menedzserek jelezték: bár együttműködésre törekednek, de továbbra sem hajlandók Caspar kérésének eleget tenni.

Hamburg - jogi lépések a Google Street View ellen? (sg.hu)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!