Az amerikai nép érdeke, hogy béke legyen Ukrajnában – Kevin Roberts a Mandinernek

2023. május 24. 20:10

Bármelyik konzervatív jelölt lenne az amerikai elnök, véget vetne az ukrajnai háborúnak – vallja Kevin Roberts. A világ egyik, ha nem a legbefolyásosabb civil szervezetét, az amerikai konzervatív The Heritage Foundationt vezető texasi történésszel beszélgettünk.

2023. május 24. 20:10
null

Veszprémy László Bernát interjúja a Mandiner hetilapban

Miért ilyen népszerű a Heritage az amerikai lakosság körében?
A szervezet első évei óta az átlagos amerikaiak támogatását élvezzük, szemben más nagy alapítványokkal. 2022-ben 550 ezren álltak mellettünk, és ha figyelembe vesszük azokat, akik a Heritage Action for America nevű politikai szervezetünkhöz tartoznak, további 2 millióan. A Heritage mindig az átlag amerikaiak problémáit fogja nézni, az ő szemszögükből, nem pedig a globalista elitekéből. Ahogy Magyarországon, úgy az Egyesült Államokban is sok baj származik a hatalmat koncentrálni akaró erők tevékenységéből. Az emberek bíznak abban, hogy a Heritage az ő érdekeikért harcol. Azt mondhatom, hogy még sosem volt olyan nagy a hatásunk, mint most, ötven év után.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!