Nem engedünk a zsarolásnak

2023. január 18. 10:48

2023. január 18. 10:48
Párkányi Eszter

Az Európai Bizottság 2022. december 7-én közzétett javaslata minden uniós tagállamot arra kényszerítene, hogy elismerje az úgynevezett szivárványcsaládokat. Az EU ismét a progresszív lmbtq- és genderideológia kérlelhetetlen és agresszív támogatójaként lép fel, még azon az áron is, hogy az alapító szerződéseket egyértelműen megsérti, a javaslattal pedig túlterjeszkedik a mandátumán. A bizottság tervét az azonos neműek szülői viszonyának elismeréséről semmiképpen nem lehet ráerőltetni a tagállamokra. Ha mégis megpróbálják, az zsarolásnak minősül.

A kérdés nem most merült fel először. 2020 szeptemberében az Európai Unió helyzetéről szóló beszédében Ursula von der Leyen bizottsági elnök arról értekezett, hogy uniós szinten kell szabályozni a  szivárványcsaládok helyzetét, hiszen minden tagállamban el akarják ismertetni a jogi státuszukat, márpedig ez Magyar­országon – és több másik uniós tagországban is – alkotmányellenes.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!