Fókusz

2021. március 03. 10:06

2021. március 03. 10:06
null

„Nem alapítunk új pártot. Miénk a Republikánus Párt, amely egységes lesz, és erősebb, mint valaha” – mondta Donald Trump vasárnap a Konzervatív Politikai Akciócsoport nevű szervezet éves konferenciáján a floridai Orlandóban. A politikus, aki első nyilvános beszédét tartotta a Fehér Házból való távozása óta, nem zárta ki, hogy 2024-ben elindul az elnöki pozícióért. Azt jósolta, hogy a Demokrata Párt „hervasztó vereséget” fog szenvedni a félidős választáson, és 2024-ben „határozottan” elveszíti a hatalmat. A volt elnök továbbra sem hajlandó elismerni vereségét, és megismételte, hogy ő nyerte meg a tavalyi választást. A konferencia közben egyébként közvélemény-kutatást végeztek a republikánusok közötti népszerűségéről, eszerint egy előválasztáson a válaszadók 55 százaléka voksolna Trumpra.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!