Csak a győzelem elfogadható számunkra

2020. október 08. 00:19

Nem foglalkozik a múlttal, csak a következő mérkőzésre koncentrál. Büszke a Ferencváros utóbbi két évére, és további nagy tervei vannak. Szerhij Rebrov a Bajnokok Ligájára ugyanazzal a recepttel készül, mint a bajnokságra: munka, munka és még több munka. Interjú a Fradi edzőjével.

2020. október 08. 00:19
null

Pálfy Dániel Ábel interjúja a Mandiner hetilapban.

Szerhij Rebrov két évének mérlege Magyarországon: bajnoki duplázás, egy Európa-liga-csoportkör – majdnem továbbjutással – és egy történelmi Bajnokok Ligája-csoportkör. Eddig… Hogyan könyvelte el magában ezt az időszakot?
Minden siker fontos az ember karrierjében. Engem mindig a koncentráltság, a céltudatosság és a fejlődni vágyás vezérel, most is. A fejlődésre, amely mögöttünk áll, természetesen büszke vagyok, nem is tudom, melyik csapat tudott akkorát előrelépni, mint mi. Persze megünnepeltük a sikert, de már újra munkába álltunk. A bajnoki cím megvédése nehéz feladat, a Puskás Akadémia és a Fehérvár is jól kezdte a szezont.

Fotó: TEMPOFRADI.hu
Fotó: TEMPOFRADI.hu

Úgy gondolja, a Puskás Akadémia is bejelentkezett a bajnoki címért?
A Puskás az eddigiekben bizonyította, hogy a legutóbbi idény végén elnyert bronzérem nem a véletlen műve. Ráadásul tovább erősödött a csapat, így biztosan nem lesz könnyű dolgunk ellene. Az előző négy mérkőzésünkből három alkalommal döntetlen született, most csak a győzelem elfogadható számunkra.

A Dinamo Kijivvel már járt a Bajnokok Ligája csoportkörében, és most össze is mérheti az erejét az egykori és a jelenlegi csapata. Miben különbözik a két siker? Hasonlít valamiben a Fradi a Dinamóhoz?
Teljesen más a két helyzet, a Dinamo Kijivvel nem kellett selejtezőt játszanunk, a Fradival viszont négy nehéz körön vagyunk túl. Rendkívül büszke vagyok a csapatomra, teljes mértékben megérdemeltük a továbbjutást. A legutóbbi meccs utolsó tíz perce kiélezett volt, ezúttal a mi javunkra. Szerencsére bírták a fiúk a hajtást, keményen dolgoztak az előző két évben, ahogyan az utolsó meccsen is.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!