Budakeszi Vadaspark

2019. november 02. 20:03

2019. november 02. 20:03
Muray Gábor

„Éppen húsz éve, még egyetemistaként voltam először nyári gyakorlaton a Budakeszi Vadasparkban. Ki gondolta volna akkor, hogy egyszer majd azt mondhatom, hogy ugyanennek a vadasparknak az állatgondozója, trénere és hangja vagyok: Üdvözöljük, ön a Budakeszi Vadasparkot hívta, nyitvatartás: egyes gomb.« Immáron hat éve itt vagyok, nem is értem, hogy dolgozhattam azelőtt irodában. Mínusz tizennyolc foktól plusz negyvenig kint dolgozunk a szabadban, erdő vesz körül, kedvesek az állatok, jó fejek a kollégák, boldog vagyok itt. Szerencsére nemcsak az állatokat szeretem, hanem az embereket is. Velük is ugyanúgy foglalkoznunk kell, játékosan átadni az ismereteket. Amit itt megismernek, azt megszeretik, amit megszeretnek, azt védik, így végül a természetre is jobban figyelnek.”

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!