Mindörökké Gyurcsány?

2023. július 05. 22:59

Nemhogy börtönben, hanem az ellenzéki politizálás kellős közepén ül.

2023. július 05. 22:59
GYURCSÁNY Ferenc
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina

 

Amikor a lassan történelmi múlttá váló 2009-ben megbukott Gyurcsány Ferenc, sokan azt hitték, hogy az utcára nem mer kimenni, és végül felelősségre vonják. Aztán elrepült jó tíz év, és 2022-ben nemhogy börtönben, hanem a nagy összefogásban ült, igaz, háttérbe húzódva, a feleségét előretolva, de egyértelműen, határozottan jelen volt. Rendezvényeken, tüntetéseken megjelent, beszélt. Akkor kezdődött a mutatvány, hogy teljesen eltüntesse a múltját: 2006 elfeledhetetlen bűneinek – amikor utcán sétáló gyerekeket vertek össze, lányokat kínoztak a börtönben, szemeket lőttek ki – elfelejtetése már megindult. Egyrészt eltelt bő másfél évtized, másrészt elmaradt a felelősségre vonás, harmadrészt már úgy állítják be, mintha a tévé ostromlóit verték volna össze. A 2022-es kampányban se Gyurcsány, se a felesége nem mert bemenni a baloldal népszerű műsorába, a Partizánba.

Akkor még a legtöbben azt mondták a baloldali véleményformálók közül, hogy ők aztán utálják a volt miniszterelnököt, de nincs más helyette. De eljött 2023, és a Gyurcsány-stáb elérkezettnek látta az időt, hogy végleg eltörölje a múltat. Azt látjuk, hogy a bekérdezős Gulyás Márton elhívja magához interjúra, és nem kérdezi 2006-ról. Egyértelműnek látszik, az interjú feltétele az volt, hogy nem lehet róla kérdezni, hiszen Gulyás Márton arról híres, hogy az embert még az óvodai szavalatával is szembesíti, nemhogy akkora bűnökkel, mint amekkorák 2006-ban történtek.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2023. augusztus 15. 17:54
A kör közepén! Egy nagy rakás szar tetején! Az Apró klán villájában temetési hangulat! Feri el akarja adni ezt a politikai bűnözők,gyilkosok lakta komenista maradványok tanyáját!
states-2
2023. július 14. 21:29
Ne bántsátok Feriklárit, a tavalyi választás is igazolja, amíg ő van a túloldalon, ideát meg a kétharmad.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!