Cigány párt segített Seres Máriának?

2010. március 23. 09:56

Szajkó Béla elismerte: adott néhány száz kopogtatócédulát a Civil Mozgalomnak. Seres Mária tagadja, hogy a Megújult Magyarországi Roma Összefogás Párt elnöke segítette volna őket.

Nem volt sok ajánlószelvényük, így semmi értelme nem volt annak, hogy megtartsák őket, indokolta Szajkó Béla, a Megújult Magyarországi Roma Összefogás Párt elnöke, hogy miért támogatták a Seres Mária nevével fémjelzett Civil Mozgalmat kopogtatócédulákkal. A cigány segédmunkásokat foglalkoztató vállalkozó pártja Kolompár Orbánékhoz hasonlóan szintén önállóan akarta magát megmérettetni, ám ez nekik se jött össze.

Szajkó a Magyar Nemzetnek elmondta, nem találkozott Seres Máriával, csak egy pesti fiúval, aki pénzt ajánlott a szelvényekért, de ők ezt nem fogadták el. A lap kérdésére, miszerint minek a fejében segítették a pártot, netán listás helyekért, Szajkó azt mondta: korai erről beszélni. Seres Mária a Magyar Nemzet kérdésére azt mondta: nem ismeri Szajkó Béla nevét sem. Szajkó 2002-ben az Új Baloldal országos listájának harmadik helyén indult.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/5793

Ajánljuk még a témában