Lelépett Floridából a kisfiát szoptató apuka, egy új törvény miatt

2023. május 23. 10:51
A költözést pedig közösségi adományokból finanszírozná. Csak hát lassan jön össze neki a kért 3 millió forintnyi dollár.

Tanius Posey egy transzférfi, aki biológiailag nőnek született, csak aztán rájött, hogy mégse érzi annak magát. Posey teherbe esett, megszülte a gyermekét, majd kitalálta, hogy ő akarja táplálni azt. Emiatt sokan megorroltak rá, van aki azt írta neki, hogy el kéne tőle venni a gyermekét.

Posey erre úgy határozott, hogy elmegy Floridából, amihez közel 3 millió forintnyi dollárt kért egy közösségi adománygyűjtő oldalon.

Csak hát nem haladt túl gyorsan a gyűjtés, viszont most, hogy elkezdtek róla cikkezni, gyorsan összegyűlt 3,5 millió forintnyi dollár.

Egy másik transznemű kelt egyébként Posey segítéségére, Danny Wakefield, aki abból lett influenszer, hogy egy egyéjszakás kaland után esett teherbe. Utóbbi az Instagram-oldalán állt ki Posey mellett.

Nyitókép: Instagram

Összesen 52 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez a haladó norma pedig már megvan.
Ezért vannak kint az utcán is egyes fiatalok, mert már nemcsak otthon a szüleiknek, de egy egész országnak akarják diktálni a tempót. Meg .. ők az egész országot, nemcsak a szüleiket!
Az agyukra ment a virtualitás, a jólét.

Nagy a Jó Isten állatkertje és nincs rajta kerítés...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés