Egy ideológiai háború szemtanúi vagyunk

2023. május 22. 11:28

Kötter Tamás
Facebook
A magyarok fő bűneit a gender, a migráció és a békepártiság körül kell keresni.

„Hát ilyen az európai burzsoázia diszkrét bája. A nekünk járó források visszatartása egy nyílt nyomásgyakorlás a hagyományos értékek ellen. Aki azt gondolná, hogy a kifizetések elmaradásának bármi köze is lenne a mérföldkövek teljesítéséhez, az azt hiszem téved.

Egy ideológiai háború szemtanúi vagyunk, ahol a magyarok fő bűneit a gender, a migráció és a békepártiság körül kell keresni. Maga Daniel Freund is többször kifejtette, hogy addig ne is álmodjunk brüsszeli pénzekről, amíg ebben a három témában nem simulunk bele a globalista fősodorba.

Van azonban egy gond, amit a Freund féle elitisták nem értenek vagy egyszerűen nem akarnak elfogadni. Ez pedig nem más, mint a demokrácia, a többségi akaraton alapuló döntéshozatali mechanizmus. Jópofa dolog, hogy egy külföldi EP-képviselőnek ennyire konkrét elképzelései vannak arról, hogy nekünk miként is kellene élnünk, csakhogy Magyarországon ezt egyelőre a magyar emberek mondják meg.

És döntünk is a saját sorsunkról, hiszen már négyszer kétharmaddal letettük a garast a nemzeti értékek és a hagyományos világnézet mellett.

Amikor csatlakoztunk ehhez a klubhoz, akkor egy európai értékeken alapuló, konszenzusos és demokratikus közösséget választottunk. Ezzel szemben a brüsszeli burzsoázia úgy próbál kezelni bennünket, mint kisiskolás, gyarmati tisztviselőket.

Kedves Daniel Freund! Először is sepregessél a saját házad táján, kotnyeleskedjél az Eva Kaili fémjelezte korrupciós botrány körül és tartsd távol magadat a hazai belpolitikától, pláne a káoszkeltéstől!

Magyarországon mi, magyarok mondjuk ki az utolsó szót!”

***

Megfélemlítő titkosrendőrségtől a nemlétező médiaszabadságig - összeszedtük a Daniel Freund-féle delegáció legfurcsább megállapításait

Nyitókép: Mandiner Archív

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 59 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Olvass utána pl az osztrákoknak.

2019. Május 25.
G7
Osztrák lenyúlások 3300 milliárd forint elsibolt pénz, 15 év börtön.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés