A legszörnyűbb, hogy az állampárt hogyan használja a rendőrséget

2023. május 21. 16:18

Jámbor András
Facebook
Megtisztelő, hogy a kormánypárti média szerint én irányítottam a tüntető diákokat.

„Őszintén megtisztelő, hogy a kormánypárti média szerint én irányítottam a tüntető diákokat, de arra hívnám fel a figyelmüket, hogy a Lendvay utcának két bejárata van, és én a Dózsa felőli részen voltam, nem annál a bejáratnál voltam, mint a diákok. Írjuk már le, hogy az egy összeesküvéselmélet, hogy ezeknek a diákoknak ne lenne önálló akarata és önálló gondolata, és igen, 16-20 éves emberek tudnak önálló döntéseket hozni!

Nagyon tetszik az erőszakosságról szóló narratíva is (irónia), rólam például egy olyan felvételt vágtak be, amin mutatom a rendőröknek, hogy szerintem, nincs szükség könyökkel hasba vágni a sorfalban állókat. Amit ott aztán tök okésan meg is beszéltünk a rendőrökkel. Ezt interpretálják úgy, hogy erőszakos mozdulatokkal közeledtem a rendőrség felé.

De mégis a tegnap estében a legszörnyűbb, hogy az állampárt hogyan használja a rendőrséget, és ezzel hogyan ássa alá a hitelességét. Egy 6 órás, 5-10 ezer fős tüntetésen 13 tárgy eldobása – én azt kívánom, hogy az ország további életének legerőszakosabb tüntetése legyen. Külön megnézném azt a bizonyítási eljárást, amelyben az összenyomott sörösdoboz társadalmi veszélyességét bizonyítja a rendőrség (persze vascsavart, légyszi, senki ne dobáljon).

Miközben erről éjszaka külön sajtótájékoztatót tart a rendőrség, viszonyítsuk ezt ahhoz, hogy a Szikra ártatlanul 14 napra börtönben tartott tagja (aki kapcsán kimondták a hatóságok, hogy nem ő követte el a bűncselekményt) elleni eljárás megszüntetéséről semmit sem kommunikált a rendőrség. Bocsánatot sem kért. Én szeretnék bízni a magyar rendőrségben, de arcba könnygázozás, gumibotozás és az emellé odapakolt hazug kettős mércét alkalmazó propaganda mellett nehéz lesz!”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 147 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

András!

Még mindig kevesen vagyunk mi zsidók, hogy a választásokon nyerjünk, hogy végre irányíthassuk a sok buta gumicsizmás parasztot, meg a lakótelepi prolikat. Hidd el, jobb, ha jössz sörözni a Pannónia utcába, a többségnek elegük van belőlünk.....messziről megérzik, hogy csak a hatalmat akarjuk, s nem őket képviselni.

Nem fogja fel, hogy a rendőrökre egy tárgyat sem lehet rádobni, ráejteni!
Próbálkozzon ilyennel Franciaországban!

Csendesen kérődzik, igen Jámbor fajta...

Jobban örültél volna, ha szétrúgják a nagy hájas seggedet? :)))

A szőrös Jámbor állampártról hazudozik.

Valójában arról van itt szó, amiről Karinthy Frigyes ezt írta egykor:

"Új Bábelt élünk, a fogalmak pokoli zűrzavarát.
Gyalázatos hazugok megrontották a szavak becsületét!”

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés