„Ha ez most történne, valószínűleg pofon vágnám” – pornósztár elmélkedett Donald Trumpról (VIDEÓ)

2023. április 1. 6:28
Stormy Daniels kész tanúskodni a volt amerikai elnök ellen.

A felnőttfilmes sztár, aki azt állítja, hogy 2006-ban lefeküdt Trumppal, és hozzájárult egy olyan eseménysorozat elindításához, amely most a történelem első büntetőjogi vádját eredményezheti egy volt amerikai elnök ellen, azt mondja, készen áll arra, hogy elmondja az igazat – számolt be a Vice.

Daniels (állítása szerint) korábban 130 ezer dollár hallgatási pénzt fogadott el, és titoktartási megállapodást írt alá állítólagos szexuális kapcsolatukról. Ezt a kifizetést Trump korábbi ügyvédje és „megoldóembere”, Michael Cohen szervezte meg napokkal a 2016-os elnökválasztás előtt. (Cohent a kifizetéssel és más vádakkal kapcsolatban három év börtönbüntetésre ítélték).

Daniels most azonban azt kívánja, hogy bárcsak ne fogadta volna el Trump közeledését: „Nemet kellett volna mondanom, de nem tettem. Rossz helyzetbe hoztam magam. Vállaltam a felelősséget ezért. Ez szívás” – mondta.

Ha ez most történne, valószínűleg pofon vágnám.”

Tisztázni próbálta a félreértéseket

Az egyórás kérdezz-felelek nagy részét azzal töltötte, hogy megpróbálta tisztázni a Trumppal kapcsolatos félreértéseket. Egyrészt azt mondta, hogy a legtöbben félreértették azt az anekdotát, amelyben Trump a pornósztárt a lányához, Ivankához hasonlította.

Daniels már korábban is azt állította, hogy az egyik találka során, amikor védekezés nélküli szexet folytatott Trumppal, a férfi elfenekelte őt egy magazinnal, és közben azt mondta:

A lányomra emlékeztetsz”.

Daniels szerdán leszögezte, hogy a megjegyzés nem volt olyan hátborzongató, mint amilyennek elsőre tűnik. „Valójában egy dologban meg kell védenem Trumpot” – kezdett a magyarázatba. „Sokan szeretnek a fenekelésről beszélni, és arról, hogy a lányához hasonlított engem, és hogy ez mennyire hátborzongató. Valójában egyáltalán nem volt az. Ez nem volt a szex része. Tudod, ezzel lényegében azt mondta, hogy »Ó, a lányomra emlékeztetsz, mert ő okos, és az emberek nem veszik komolyan.«”

Rendkívüli: vádat emeltek Donald Trump ellen New Yorkban

Trump lesz az első olyan (volt) amerikai elnök, aki ellen büntetőeljárás indul. Az ügyészek felvették a kapcsolatot Trump ügyvédjével, hogy koordinálják a manhattani hatóságoknak való átadását.

Nyitókép: YouTube-képernyőkép

Összesen 67 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Trumpnak egy Cohen volt a "megoldóembere". Meg is oldotta.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés