„Benne lennék” – mondta Snoop Dogg, amikor arról kérdezték, fellépne-e III. Károly koronázásán

2023. március 28. 19:05
A koronázás május 6-án lesz, és a kérdés egyre aktuálisabb: még nincs hivatalos bejelentés arról, ki fogja szórakoztatni a közönséget.

„Benne lennék, hogy fellépjek a koronázáson. Történjen így” – mondta a Sun című brit bulvárlapnak Snoop Dogg, a világ egyik  legismertebb rappere. 

Az afroamerikai előadó bevallása szerint

akkor kezdett érdeklődni a királyi család iránt, amikor a ’90-es évek közepén gyilkossággal vádolták meg az Egyesült Királyságban, miközben épp turnézott.

„Amikor megpróbáltak kirúgni Angliából, a királynő azt mondta, az unokái szeretik Snoop Doggot, és nem tett ő rosszat Nagy-Britanniában, ezért engedélyt adott nekem, hogy itt legyek. Azok az unokák Vilmos hercegként és Harryként nőttek fel, szóval hatással voltam rájuk, ők pedig a nagymamájukra, ez pedig lehetővé tette számomra, hogy ebbe a gyönyörű országba kerüljek” – mesélte Snoop Dogg, aki  arról is beszélt a lapnak, hogy oda-vissza van az ITV 1960 óta futó Coronation Street című szappanoperájáért, így ha felkérnék, a sorozathoz is szívesen készítene valamilyen dalt.

Ismert: május 6-án lesz a 74 éves III. Károly koronázása, aki II. Erzsébet szeptemberi halála után hivatalosan is elfoglalja majd a brit trónt.

Bár az esemény bő egy hónap múlva lesz, az viszont máig nem ismert, ki szórakoztatja majd a közönséget az énekhangjával. Úgy tudni, hogy a palota számos brit előadónak tett már ajánlatot, köztük Adele-nek, Sir Elton Johnnak és Harry Stylesnak is, utóbbiak mind nemet mondtak a felkérésre.

Nyitókép: MTI/EPA/Kevork Djansezian

Összesen 14 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ki az a III. Károly?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés