Jelszó: mit pofázol bele, Hadházy?

2023. március 28. 22:50

Havas Henrik
Facebook
Na, mi a helyzet most, az Európai Unió egyik legszegényebb térségében? Mi lenne?

„JELSZÓ: MIT POFÁZOL BELE, HADHÁZY?

2017 decemberében jelent meg a Vona Gáborról írt könyvem, amit ugyan a Fidesz vezérkara nyilván nem olvasott el, de megüzenték, hogy kinyírnak. Na, ennek a könyvnek az utószavában esett szó Tasó László Fideszes képviselőről, aki valamikor 2017 környékén a Parlament üléstermében szólt oda Szabó Tímeának, eképpen: »Mit pofázol bele, kisanyám?«

Fel is tettem a kérdést, hogy nincs a Szabó családban egy férfi, aki pofán baszná ezt az idióta, bunkó, parasztot? (Nem a magyar mezőgazdaságban tevékenykedő, fizikai dolgozókra gondolok, hanem az olyan senkiházi élősködőre, aki már kétszer volt államtitkár.)

Na, ez a Tasó már megint bekerült a hírekbe. Tavaly Hadházy Ákos annak nézett utána, hogy került hatszázkilencven millió forint a Tasó családhoz és hogy a francba lehet az, hogy a félmilliárd forintos EU-támogatásból felépült, áramvonalas, formatervezett épületben nyoma sincs a megígért élelmiszeripari tevékenységnek. Hadházy megnézte a híres szakolykerti kastélyt is, amit EU-s pénzből épített a nyíradonyi (oda született a bunkó képviselő) önkormányzat és aztán ,»bagóért« átadta a képviselő vadásztársaságából létrejött egyesületnek, amelyben a képviselő felesége tevékenykedik. A Magyar Hang beszámolt róla, hogy az egyesület sok százmilliós kormányzati támogatást kapott olyan turisztikai fejlesztésekre, amelyeket a Tasó képviselőtől vásárolt ingatlanaikon hajtanak majd végre.

Na, mi a helyzet most, az Európai Unió egyik legszegényebb térségében? Mi lenne? Tasóék tovább gazdagodnak. A Nyírségben sorra épülnek a »lombkorona sétányok«, ezek a szintén EU-s pénzből ácsolt, néhány tíz méteres korláttal ellátott faszerkezetek… Fogalmam sincs, hogy mire szolgálnak, mindenesetre Tasó képviselő néhány csemete közé épített hatvanmillióból egyet, mit ád isten, a saját földjére, de megtette ezt egy másik derék nyírségi ember, Tasi Sándor, a Fidesz megyei alelnöke is. (Bassza meg, az internet nem tart lépést a Fidesszel, Tasi Sándor a Fidesz VÁRMEGYEI elnöke! Jellemző, hogy ezt is az Ági vette észre.)

Szóval Tasó képviselő úr megint felmarkolt egy rakás pénzt, a pofátlanságának talán az emlegetett Szabó család egyik férfi tagja vethetne véget, mert pártunkra és kormányunkra etikai kérdésekben nem nagyon számíthatunk.

Nem ide tartozik, de eszembe jutott: Herczeg Zoltán, a kormányt gyakran bíráló divattervező hónapok óta börtönben van néhány gramm marihuána miatt, az olyan címeres gazemberek, mint Völner Pál vagy Tasó László viszont nem csak hogy szabadlábon vannak, de előbb-utóbb még ki is lesznek tüntetve.

Ágnes megjegyzése: »Hihetetlen, de Orbán Viktor ezt a Tasót a 2009-10 közti időszakban az állami erdészetek privatizációjának megakadályozására létrehozott bizottság elnökévé nevezte ki.« Jelszó: Mit pofázol bele, Hadházy?

Ajánló: Lombsétányok az internetről, lásd Hadházynál!

Ágnes visszaolvassa, amit diktáltam: »,Tasó lopsétánya«. Ez nem csak szellemes, de sajnos igaz is.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 74 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés