Leesett a bolgár újságírók álla a Puskás Arénától

2023. március 27. 20:29
„Budapesten csúcsminőségű a gyep. Olyan, mintha egy számítógépes játékban találtuk volna magunkat. Bulgáriában sajnos nincs hasonló futballpálya” – írták.

Hétfő este 20:45-től a Puskás Arénában vendégeskedik a szebb időket is megélt bolgár labdarúgó-válogatott. A balkáni csapatot annak rendje és módja szerint újságírók is elkísérték Budapestre, és nem győztek csodálkozni a 3 éve átadott Puskás Arénán.

A Sportal.bg honlap cikkében megemlíti, hogy a Puskás Aréna impozáns látványt nyújt, és egyértelmű, hogy a magyar szentély aprólékos munka végeredménye. A gyepet a bolgár pályákon látottakhoz hasonlítja a szerző, bár szerinte míg az övékét csak szőnyegnek lehet nevezni, a Puskás Arénában mintha bársonyszőnyeget terítettek volna le a labdarúgók elé. 

Budapesten csúcsminőségű a gyep. Olyan, mintha egy számítógépes játékban találtuk volna magunkat. Bulgáriában sajnos nincs hasonló futballpálya” – írják.

A cikket kiszúró Magyar Nemzet szerint a végén azt is hozzáteszik, hogy abban reménykednek, egyszer náluk is kisüt majd a nap. Ugyanis a kilencvenes évek dicsőséges vb-szereplései és Hriszto Sztoicskov Aranylabdája után a bolgár foci is komoly gödörbe került, amiből máig nem tudtak kimászni. Miközben válogatottjuk is egyre gyengébb lett – emlékezetes: 2020-ban a pótselejtezőn simán verte 3-1-re őket a magyar csapat idegenben – a stadionokra sem jutott pénz: Szófiában csupán rozoga létesítményekre, megvalósításra váró vázlatokra és egy koszos Nemzeti Stadionra lehet bukkanni.

A videót itt nézheti meg.

Nyitókép: MTI, Szigetváry Zsolt

 

Összesen 177 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Vadbarom jobbikdékás!

A kormányzásotok alatt
a) mi épült Magyarországon?
b) hogyan állt a bérszínvonal?

Gyurcsányra szavaztál, jobbikdékás.
Miről ugatsz?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés