Újabb ország állt be Magyarország mögé – Bulgária sem hajlandó fegyvert szállítani Ukrajnába

2023. március 26. 07:33

Bulgária elnökére komoly nyomás nehezedik, ennek ellenére szilárdan kitart az álláspontja mellett.

2023. március 26. 07:33
null

Bulgária deklarálta, hogy nem vesz részt az EU közös lőszervásárlási programjában, illetve nem szállít sem vadászrepülőgépeket, sem tankokat Ukrajnának – derült ki az Euronews beszámolójából.  Bulgária elnökére az ellenzéki pártok felől óriási nyomás nehezedik, a politikus azonban leszögezte: kitart álláspontja mellett. 

„Bulgária nem támogatja az Ukrajnába történő lőszerszállításra vonatkozó közös beszerzést, és nem is részese annak.

Amíg az ideiglenes kormány kormányoz, Bulgária a vadászgépeit, a légvédelmi rakétarendszereit, a harckocsijait és más eszközeit sem bocsátja Ukrajna rendelkezésére” – fogalmazott Rumen Radev.

 

***

Nyitókép: MTI/EPA-EFE/ZIPI

Kapcsolódó cikkek

Összesen 404 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Isten jobb keze
2023. március 27. 01:36
Ki?? Bulgária?? Xdxd kenyérre nem telik nekik nem hogy fölösleges fegyverekre! Xdxd hülyeee mandi
LancelotDuLac
2023. március 26. 13:49
Újabb ország állt be Magyarország mögé – Bulgária sem hajlandó fegyvert szállítani Ukrajnába, XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Mert nincs fegyverük. semmijük sincs a magyarnak sem. Ellenben Orbán örökösen Putyin seggében van!!! Bulgária viszont nem függ az orosz gáztól xDDDDDD
Falióra tábornok
2023. március 26. 13:00
"Amíg az ideiglenes kormány kormányoz..." az ideiglenes szó megvan, parasztok?
MintaPedagógus
2023. március 26. 12:15
Alakul a náciellenes népfront, melynek vezető ereje hazánk és miniszterelnök úr lesz! A libsik sivalkodtak, hogy elszigetelődött hazánk, de ez nincs így sőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik